måndag 8 oktober 2012

Hemmagjort är bäst

Har testat att göra egen müsli.
Väldigt lätt och väldigt gott.

Det finns så otroligt många olika recept på müsli, jag gjorde en grynblandning på det jag hade hemma
3 dl havregryn
1 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
1/5 dl linfrön
1/5 kokos
1 dl valnötter
Blandas ihop på en plåt.

1 dl vatten
1 dl honung eller sirap
2 msk olja
Blandas ihop och hälls över grynblandningen, blanda allt väl.

In i ugnen på 200 grader 15-20 min. Rör om ofta. Låt svalna. 
När allt svalnat ha i valfri torkad frukt, jag hade i russin. 
Färdig att äta.

Tyvärr gillade inte kottarna müslin, för mycket frön och konstigheter.
Desto mer till mig

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg gott ut :) fina bilder så nu blev jag nyfiken på att prova :)
Suzanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...