måndag 19 augusti 2013

Vardag igen.

Nu är sommarlovet slut. Slut med lata dagar, sena kvällar och sega mornar. Dags att ställa klockan och vända tillbaka dygnet. 

Idag var det en stor dag för oss, våran "lilla" prinsessa började skolan på riktigt. Ettan. Morgonen var fnittrig och runt omkring oss flög massor av förväntansfulla fjärilar. Ja eller hos oss var kanske att ta i. Mer hos mig än hos personen som faktiskt skulle till skolan. Är detta något med åldern? Jag blir bara mer blödig och rörd och känslig för varje år som går. Hur som helst hade jag ju inget att vara "fjärilimagen" för, det gick ju jättebra i skolan. Fick hem en mycket nöjd tös som längtar till morgondagen.

Nu när det är mörkt på kvällarna kommer virksuget tillbaka, äntligen. Jag har flera UFOn som ligger och väntar på att bli färdiga (t ex en traktor) så jag borde egentligen ta tag i dem, men TO DOlistan skrek lite högre så jag tog en titt på den istället. På den stod det "syster vit kudde". Så ja det är det jag håller på med nu, en vit kudde till min lillasyster.

1 kommentar:

Alviti sa...

Ser ut som det blir en ljuvligt fin kudde det där!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...