måndag 17 juni 2013

Sommarlovet...

Har börjat! Härligt på många sätt men det innebär också mer hemmafix. Man får vara med kottarna hela dagarna, bada och åka på utflykter eller bara mysa hemma och det är ju helt fantastiskt! Men (det finns alltid ett men) där emellan ska 5 personer äta, och när man äter blir det disk. Helt otroligt vilka mängder disk 5 personer producerar under en dag. Sen ska man försöka hålla hemmet i någelunda ordning, även här är det helt otroligt vilken röra det blir när alla är hemma, sen ska vi inte glömma tvätthögen som växer fortare än man hinner tvätta. Ja dagarna liksom flyter på i en rasande fart. 

Egentid till virkning, pyssel och blogg är nästan obefintlig under sommaren. Vilket man ser tydligt på alla bloggar, flödet av inlägg avtar markant under sommaren. Får jag en lucka och hinner göra något kommer jag självklart visa det, så håll koll, plötsligt händer det. Eller följ mig på instagram, @ciassmating heter jag där. 

I helgen har jag sytt lite, med Sigge i knät lyckades jag sy två små väskor. Den nedersta fungerar som en miniskötväska där våtservetter och några blöjor får plats. Perfekt att ta med när man ska iväg en snabbis till Ica, på promenaden eller när man piper över till grannen på en kaffe. I väskan på den översta bilden förvarar jag Sigges extrakläder, den har jag alltså ligger i den stora skötväskan.
Ha nu en riktig riktig skön sommar och ladda batterierna så att vi i höst kan pyssla mer än någonsin!

1 kommentar:

Mariah sa...

Känner igen det där med tiden.....å då är vi bara 4 i familjen.
Jag har tänkt att sy ett likadan väska till Nortons blöjor och våtservetter, men så var det där med tiden....,,,
Ha en fin dag!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...