tisdag 24 september 2013

Virkad romantisk kudde.

Alltid... alltid... ALLTID! Jo men jag skulle nog säga alltid! Alltid när jag är halvvägs in i de lite större virkprojekt ångrar jag mig och funderar på att repa upp allt och strunta i det hela. Varför? Jo för att det tar sån tid att göra stora saker, jag har inget tålamod, jag vill att det ska bli färdigt fort, att man snabbt ska se resultat.

Varför gör jag då "stora" saker, kan man ju undra? Jo för det blir så himlans bra i slutänden! Se själva!
Kudden är virkad i Tilda med virknål 3.5. Jag är så nöjd, såå nöjd!
 
Framsidan består av tre olika rutor som jag hittat här, här  och här. Baksidan valde jag att göra enkel och använde mig av stolpgrupper på rad, sk mormorsränder. Jag virkade ihop tre sidor och gjorde en öppning med hjälp av ett tunt sidenband på ena kortsidan så man lätt kan ta ut kudden om man skulle behöva. 
Hörrni, nu har vi väntat länge! På fredag är det slut på väntan! Då kommer den! Ni har väl skrivit in i kalendern att ni ska köpa Expressens bilaga Handarbete och Pyssel. Jag får fjärilar i magen av att tänka på det. Åh vad spännande!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Den var underbart fin. Om du tycker det är jobbigt med stora projekt så får du varva med lite mindre samtidigt, för jag tycker absolut att du ska fortsätta med stora projekt. 😃
Mvh Ulrik

Nyckelpigan Skapar sa...

Hejsan,
jättefin kudde. Blev sååå inspirerad att virka sådan! :) Jag hittade mönstren till de två första rutorna via dina "här" länkar. Men den sista (tredje) rutan med jätteliten blomma i mitten och s a s öppna kronblad hittade jag inte. Kan du länka till den igen är du jättegullig?

Mvh,
Britta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...